englishsite_notice_filoproducts_en.html
deutschImpressum_filoproducts_de.html
hrvatski
PROIZVODIproizvodi_filoproducts_hr.html
PREZENTACIJApresentacija_filoproducts_hr.html
KONTAKTkontakt_filoproducts_hr.html
O NAMAo_nama_filoproducts_hr.html
POČETNAstart_filoproducts_hr.html

IMPRESSUM

IMPRESSUM

Prema čl. 5 TMG

Odgovorni za sadržaj:

izvršni direktor Žarko Teofilović

MIRI DESIGN

Fettstraße 12

20357 Hamburg

Kontakt

Telefon: 0049-40-4322952

E-Mail: mail@filoproducts.com

Internet adresa: www.filoproducts.com

Identifikacijski broj poreza prema § 27 Zakona o PDV-

DE190523969

Odgovoran za sadržaj prema čl. 55 st. 2 RStV

Žarko Teofilović

Webdesign:

Kate T.

Catharina Teofilović

www.kate-t-grafik.de

Povrede zaštite, imenovanja prava:

U slučaju spora oko domene ili upozorenja protiv važećeg Fernabsatzgesetz molimo Vas da se izbjegne nepotrebno parničenje i troškovi, kontaktirajte nas na gore navedenu adresu.Trošak pravnih obavijesti bez prethodnog kontakta će biti odbijen radi ublažavanja štete kao neosnovan.


ODRICANJE

Odgovornost za sadržaj

Sadržaj ovih stranica izraađen je s velikom pažnjom. Za točnost, cjelovitost ili pravovremenost sadržaja, ne možemo preuzeti nikakvu odgovornost. Kao davatelj usluga smo odgovorni prema čl. 7 stavka 1. TMG za vlastite sadržaje na ovim stranicama pod općim zakonom. Prema čl. 8 do 10 TMG nismo dužni kao pružatelj usluga za praćenje prenose ili pohranjene podatke, odnosno da istraži okolnosti koje ukazuju na nezakonite aktivnosti. Obveze za uklanjanje ili blokiranje pristupa informacijama prema općim propisima ostaju nepromijenjene. Međutim, relevantna odgovornost je moguća samo od datuma znanja određenog prava. Nakon obavijesti o takvim kršenjima, mi ćemo odmah ukloniti sadržaj.

Odgovornost za linkove

Naša stranica sadrži poveznice na vanjske web stranice nad kojima nemamo nikakvu kontrolu. Stoga se ne može prihvatiti nikakvu odgovornost za njihov sadržaj. Dotična usluga ili operator je uvijek odgovoran za sadržaj bilo koje povezane stranice. Povezane stranice su provjerene u vrijeme povezivanja za moguće povrede prava. Ilegalni sadržaji su u vrijeme povezivanja uklonjeni.Stalna kontrola povezanih stranica je nerazumna, bez konkretnih dokaza o povredi. Nakon obavijesti o povredama, mi ćemo ukloniti takve linkove odmah.

autorsko pravo

Izrađen od strane operatora stranice ili sadržaj i djela koje se nalaze na ovim stranicama podložni su njemački autorskom pravu. Reprodukcija, mijenjanje, distribucija ili bilo koja vrsta izrabljivanja izvan granica autorskog prava potrebna je suglasnost dotičnog autora ili kreatora. Preuzimanja i preslike dopušteno samo za osobno, nekomercijalno korištenje. Svako umnožavanje u bilo koje druge svrhe je kažnjivo zakonom.


oni: webversteher